Zařízení & příslušenství
抹茶糰子
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
糯米粉100 克
-
抹茶粉1 茶匙
-
細砂糖20 克
-
嫩豆腐100 克
-
水 (蒸煮用)500 克
冰鎮
-
冰塊300 克
-
冷開水600 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
2.4 g
Kalorie
507 kJ /
121 kcal
Tuk
0.8 g
Vláknina
0.4 g
Sacharidy
26.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
日本媽媽家常菜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan