Zařízení & příslušenství
黃金泡菜餡餅
Příprava 35min.
Celkový 55min.
10 塊
Suroviny
-
中筋麵粉250 克
-
鹽1 ¼ 茶匙
-
熱水 (約90-95°C)100 克
-
冷水65 克
-
黃金泡菜250 克
-
豬絞肉250 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
油 少許,煎餅用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 塊
Protein
8.1 g
Kalorie
625 kJ /
149 kcal
Tuk
4.1 g
Vláknina
1.2 g
Sacharidy
20 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
麵粉實驗室(上)
76 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan