Zařízení & příslušenství
啤酒小棒腿
Příprava 20min.
Celkový 55min.
4 人份
Suroviny
-
帶皮雞小腿600 克
-
醬油10 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
太白粉½ 茶匙
-
香油20 克
-
蒜頭 切片20 克
-
薑 切片20 克
-
新鮮紅辣椒 切片10 克
-
醬油膏40 克
-
細砂糖30 克
-
烏醋20 克
-
麥芽啤酒80 克
-
新鮮九層塔 裝飾用10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
19.5 g
Kalorie
1379 kJ /
329 kcal
Tuk
21 g
Vláknina
0.9 g
Sacharidy
12.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚美饌
90 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan