Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- burro q.b.
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 3 uova
- 150 g di latte intero
- 200 g di farina
- 80 g di olio di semi di arachidi
- 1 pizzico di sale
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate (15 g)
- 250 g di ricotta
- 100 g di prosciutto crudo a fette sottili
- 200 g di pomodori cuore di bue a fettine
- 250 g di mozzarella sgocciolata, a fettine
- basilico fresco q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1544 kJ / 369 kcal
- Protein
- 17.3 g
- Sacharidy
- 17.7 g
- Tuk
- 25.4 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciambelle di Carnevale
4h 5min
A ‘ngornata
2u. 20min
Sandwich colorati
3h 15 min
Profiteroles al limone
1h 45 min
Bottoncini con wurstel
5h
Polpettone di carne ai funghi
1h 30min
Gattò di patate
1h 30min
Cestino centrotavola
5h
Girelle alla paprika con ricotta e pomodorini
7 godz. 30 min
Crêpes ai funghi
1 Std. 50 Min
Girelle alle nocciole con crema alla crescenza e prosciutto crudo
8h
Crema Bimby ®
45 min