Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- burro q.b.
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 3 uova
- 150 g di latte intero
- 200 g di farina
- 80 g di olio di semi di arachidi
- 1 pizzico di sale
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate (15 g)
- 250 g di ricotta
- 100 g di prosciutto crudo a fette sottili
- 200 g di pomodori cuore di bue a fettine
- 250 g di mozzarella sgocciolata, a fettine
- basilico fresco q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1544 kJ / 369 kcal
- Protein
- 17.3 g
- Sacharidy
- 17.7 g
- Tuk
- 25.4 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Piccoli polpettoni in crosta
1 godz. 10 min
Quiche ai funghi e salsiccia aromatizzata all'olio tartufato
1h 30 min
Torta di rose al gianduia
4h 10min
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20 min
Focaccia tramezzino
2 godz. 5 min
Ciambelle salate farcite
4h 5min
Bignè a sorpresa
2 Std.
Cracker farciti
3h 20 min
Piccole pastiere
2 Std.
Profiteroles al limone
1h 45 min
Crostata al tiramisù
3h 15min
Zeppole di San Giuseppe
1 godz. 50 min