Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- burro q.b.
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 3 uova
- 150 g di latte intero
- 200 g di farina
- 80 g di olio di semi di arachidi
- 1 pizzico di sale
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate (15 g)
- 250 g di ricotta
- 100 g di prosciutto crudo a fette sottili
- 200 g di pomodori cuore di bue a fettine
- 250 g di mozzarella sgocciolata, a fettine
- basilico fresco q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1544 kJ / 369 kcal
- Protein
- 17.3 g
- Sacharidy
- 17.7 g
- Tuk
- 25.4 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Danubio dolce
3h 25min
Focaccia fave, pancetta e pecorino
2 Std. 10 Min
Colomba salata al salame piccante e formaggi
3h
Colomba salata integrale al prosciutto di Praga
3h
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3 godz. 45 min
Taralli morbidi allo yogurt
4h 25min
Ciambella ciociara
3h
Sbriciolata al cacao con crema al latte
1h
Bomboloni salati
3 Std. 20 Min
Tortino di cioccolato bianco con cuore morbido
2h
Cestini di crema e frutta
3h
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min