Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sfoglia al vino
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 200 g di vino bianco
Ripieno
- 50 g di zucchero
- 1 limone o 1 arancia, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 100 g di cioccolato fondente a pezzi
- 400 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
- Nutriční hodnoty
- na 12 fette
- Kalorie
- 13594 kJ / 3249 kcal
- Protein
- 119.6 g
- Sacharidy
- 507.3 g
- Tuk
- 96.5 g
- Vláknina
- 21.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
A ‘ngornata
2h 20min
Torta salata lucana
1h 10min
Rotolo ai fichi
2 godz. 25 min
Biscotti cegliesi
1h 10min
Galette des rois pistacchi e ciliegie
3h
Mini panzerotti al pecorino
1h 40min
Calzoncini con i ceci
2 godz. 15 min
Berlingozzo
50min
Schiacciata integrale ai pomodori
45 Min
Biscotti mandorle e arancia
2h 20min
Calzoncelli melfitani
1h 40min
Ragù alla barese
4h