
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 260 g di acqua a temperatura ambiente
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo -
25
g di lievito di birra fresco
nebo 2 ½ cucchiaini di lievito di birra disidratato - 20 g di olio di oliva + q.b.
- 500 g di farina tipo 0 + q.b.
- 1 ½ cucchiaino di sale
Farcitura
- ½ spicchio di aglio
- 2 rametti di prezzemolo le foglioline lavate e asciugate
- 1 pizzico di origano secco
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 100 - 150 g di pesce piccolo misto (tipo paranza) pulito
- 5 - 6 pomodori ciliegino a metà
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 624 kcal / 2611 kJ
- Protein
- 22.1 g
- Tuk
- 17.3 g
- Sacharidy
- 101.2 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baguette tradizionale
15hod. 35min
Baguette
4hod.
Pane rustico
2hod.
Pane tipo ciabatta
26hod.
Preimpasto per pane
24hod. 30min
Pagnotta dolce all'olio di oliva
3hod.
Panini venostani
3hod.
Pizzette al formaggio di capra
1hod. 35min
Pizzette alle erbe aromatiche
1hod. 35min
Orecchiette alle cime di rapa e vongole
4hod.
Il pane di Altamura
4hod.
Pizza alla romana
1hod. 40min