Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 260 g di acqua a temperatura ambiente
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo -
25
g di lievito di birra fresco
nebo 2 ½ cucchiaini di lievito di birra disidratato - 20 g di olio di oliva + q.b.
- 500 g di farina tipo 0 + q.b.
- 1 ½ cucchiaino di sale
Farcitura
- ½ spicchio di aglio
- 2 rametti di prezzemolo, le foglioline lavate e asciugate
- 1 pizzico di origano secco
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 100 - 150 g di pesce piccolo misto (tipo paranza) pulito
- 5 - 6 pomodori ciliegino a metà
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2611 kJ / 624 kcal
- Protein
- 22.1 g
- Sacharidy
- 101.2 g
- Tuk
- 17.3 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza alle zucchine
1h 45 min
Festival (frittelline giamaicane)
1h 30min
Pizza ai peperoni
1h 55 min
Pizza ai frutti di mare
2h
Pizzette al formaggio di capra
1 godz. 35 min
Pizzette alle erbe aromatiche
1 godz. 35 min
Pizza ai quattro formaggi
1h 40min
Pizza alle verdure
2 Std. 5 Min
Pizza prosciutto e funghi
1h 45 min
Pizza diavola
1h 45 min
Pizza capricciosa
1 godz. 35 min
Pizza Margherita e basilico
2 Std. 10 Min