Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 260 g di acqua a temperatura ambiente
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo -
25
g di lievito di birra fresco
nebo 2 ½ cucchiaini di lievito di birra disidratato - 20 g di olio di oliva + q.b.
- 500 g di farina tipo 0 + q.b.
- 1 ½ cucchiaino di sale
Farcitura
- ½ spicchio di aglio
- 2 rametti di prezzemolo, le foglioline lavate e asciugate
- 1 pizzico di origano secco
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 100 - 150 g di pesce piccolo misto (tipo paranza) pulito
- 5 - 6 pomodori ciliegino a metà
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2611 kJ / 624 kcal
- Protein
- 22.1 g
- Sacharidy
- 101.2 g
- Tuk
- 17.3 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza frescolina
1 Std. 40 Min
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2 Std.
Fagotto napoletano
2h 15min
Focaccia con salsiccia
1h 50min
Calzone
2 Std. 50 Min
Panzerotti alla romana
55 Min
Pizza ai peperoni
1 godz. 55 min
Pizza Margherita
2 Std.
Focaccia fave, pancetta e pecorino
2h 10min
Pizza alla romana
1 Std. 40 Min
Focaccia di zucca
1 Std. 35 Min
Focaccia alle alici
1 godz. 55 min