Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g Weizenkörner
- 150 g Roggenmehl (Type 1150)
-
½
Würfel frische Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 330 g Wasser
- 60 g natives Olivenöl
- 1 TL Salz
- 2 Stängel Rosmarin, abgezupft
- 1 TL grobes Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Körner-Sonne mit Gemüse
1h 10min
Joghurt-Brötchen mit Sesam
1h 30min
Bürli mit Roggen
12óra
Eckbrötchen mit Sonnenblumenkernen
14h
Ciabattabrötchen
1h 40min
Ciabattabrötchen
1u. 50min
Roggenfladenbrot
2h 10min
Röggelchen für Halven Hahn
1h 35 min
Gefülltes Brot
1h 20min
Früchte-Knäckebrot
2h
Mediterrane Fladenbrote
1h 10min
Dattel-Mandel-Focaccia
3h 20min