Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 120 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 10 g de levadura prensada fresca
- 230 g de harina
Salsa
- 1 jitomate, maduro
- 10 g de aceite de oliva
- 1 pizca de sal
- 1 pizca de orégano seco
Cubierta
- 200 g de mozzarella fresco, rebanado
- 100 g de jitomate deshidratado en aceite, escurrido, en mitades
- 30 g de aceitunas negras deshuesadas
- 20 g de arúgula
- 50 g de queso parmesano, en rebanadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2167 kJ / 516 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Yakimeshi vegetariano
35 min
Pizza diavola
2h 15min
Nidos de huevo al horno
4h
Brownies a la Mexicana
40 min
Pizza Margarita
2 godz. 10 min
Pastel capuchino
2h
Quiche de calabacitas y jamón de pierna
1h
Pizza de Nápoles
1h
Roles de canela con glaseado
2h 30min
Focaccia - Demo presentadores
35 min
Panqué de limón con crema de zarzamoras
1 godz. 45 min
Pizza Campesina
2 godz. 10 min