Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 65 g de cebolla morada, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 500 g de jitomate guaje, en cuartos
- 90 g de pimiento rojo, sin semillas y en trozos
- 20 g de aceite vegetal
- 50 g de vinagre de vino tinto
- 1 hoja de laurel seca
- 1 pizca de nuez moscada en polvo
- ¼ cdita de pimienta negra molida
- ¼ cdita de pimienta de cayena (volitelně)
- ½ cdita de paprika
- ½ - 1 cdita de sal fina
- 50 g de miel
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 218 kJ / 52 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Puré de jitomate básico
35min
Leche de almendras
12 godz.
Crema de almendras y ajonjolí
10min
Adobo básico
30 min
Pollo con mole TM6
1h
Arroz rojo con verduras de verano y queso feta
45 min
Mantequilla clarificada
3h
Concentrado de caldo de pollo
45 min
Crema de coco
17h
Salsa cátsup
25min
Salsa catsup
1 Std. 15 Min
Adobo al pastor
10min