Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de queso parmesano
- 15 g de hojas de perejil fresco
- 1 diente de ajo
- ½ cucharadita de chile en polvo
- 50 g de aceite de oliva, y un poco más para cocer la pasta
- 400 g de jitomate, en trozos
- 4 filetes de anchoa en aceite, escurridos
- 20 g de alcaparras
- 40 g de aceitunas negras deshuesadas, rebanadas
- 40 g de aceitunas verdes deshuesadas, rebanadas
- 1 ½ cucharadita de sal, y un poco más para cocer la pasta
- 1500 g de agua
- 500 g de pasta seca, tipo penne
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3024 kJ / 720 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 93 g
- Tuk
- 26 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta con salmón y espinaca
40 min
Pasta con pesto y pollo
30 min
Pasta al poblano
35 min
Fetuccine Alfredo
35 min
Pasta con verduras verdes
45 min
Ensalada de surimi
10 Min
Ensalada capresse
15 Min
Tiradito de pescado y chile de árbol
10 Min
Pasta con pesto de arúgula
30 min
Spaghetti alla putanesca
40 min
Pasta al pesto con salmón
40 min
Robalo al mojo de ajo
1 Std. 20 Min