Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de queso parmesano
- 15 g de hojas de perejil fresco
- 1 diente de ajo
- ½ cucharadita de chile en polvo
- 50 g de aceite de oliva, y un poco más para cocer la pasta
- 400 g de jitomate, en trozos
- 4 filetes de anchoa en aceite, escurridos
- 20 g de alcaparras
- 40 g de aceitunas negras deshuesadas, rebanadas
- 40 g de aceitunas verdes deshuesadas, rebanadas
- 1 ½ cucharadita de sal, y un poco más para cocer la pasta
- 1500 g de agua
- 500 g de pasta seca, tipo penne
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3024 kJ / 720 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 93 g
- Tuk
- 26 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gohan
45 min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1u. 50min
Fideo seco en salsa de chiles TM6
35 min
Poke bowl de atún spicy
30 min
Yakimeshi vegetariano
35 min
Arroz jazmín al vapor con té limón
40 min
Espagueti con aceite de oliva, ajo y perejil
30 min
Esquites asados de Coyoacán
30 min
Ensalada Italiana
40 min
Spaghetti alla putanesca
40 min
Pasta gratinada con espinaca y alcachofas TM6
50 min
Pasta fresca de chile ancho
40 min