
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de azúcar
- 25 - 30 g de grenetina en polvo
-
700 - 750
g de champán
nebo 700 - 750 g de vino blanco o sparkling white wine - 225 g de refresco de limón
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 28.4 kcal / 118.9 kJ
- Protein
- 0.7 g
- Tuk
- 0 g
- Sacharidy
- 3 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 3.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Adobo básico
30min
Birria
14hod.
Ensalada de nopales
20min
Pierna adobada navideña
1hod. 45min
Gaspacho de elote y jalapeño
20min
Sal de jamaica
1hod.
Masa básica para tamales
1hod. 30min
Ensalada de nopal
30min
Romeritos
1hod. 40min
Pozole Blanco
1hod.
Salsa de chile habanero, tamarindo y mango
30min
Salsa roja de chile habanero
10min