![Champagne con gelatina Champagne con gelatina](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/26fd7e477e6ac37c9293550515682f18/Derivates/ffe632a3e5b316d3e281e09399e5fcfd747ea986.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de azúcar
- 25 - 30 g de grenetina en polvo
-
700 - 750
g de champán
nebo 700 - 750 g de vino blanco, o sparkling white wine - 225 g de refresco de limón
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 118.9 kJ / 28.4 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 3.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caja bento
40min
Mini Tlayudas
30min
Chiles rellenos con chorizo y hongos, sopa de poro, pasta y cheesecake de café
1h 15min
Molcajete con salsa de chilhuacle
30min
Mole pobre
1 godz. 40 min
Salsa de chile manzano
10min
Pan francés
20min
Pambazos CDMX
2h 30min
Asado de boda
25min
Pescado con adobo
1h
Torta de chilaquiles de la Condesa
35min
Pollo con ajonjolí
40min