Champagne con gelatina
TM6 TM5

Champagne con gelatina

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 60 g de azúcar
  • 25 - 30 g de grenetina en polvo
  • 700 - 750 g de champán
    nebo 700 - 750 g de vino blanco, o sparkling white wine
  • 225 g de refresco de limón

Nutriční hodnoty
na 1 pieza
Kalorie
118.9 kJ / 28.4 kcal
Protein
0.7 g
Sacharidy
3 g
Tuk
0 g
Nasycený tuk
0 g
Vláknina
0 g
Sodík
3.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty