Champagne con gelatina

Champagne con gelatina

5.0 2 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 4hod. 30min.
36 piezas

Suroviny

  • 60 g de azúcar
  • 25 - 30 g de grenetina en polvo
  • 700 - 750 g de champán
    700 - 750 g de vino blanco, o sparkling white wine
  • 225 g de refresco de limón

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pieza

Sodík 3.3 mg
Protein 0.7 g
Kalorie 118.9 kJ / 28.4 kcal
Tuk 0 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...