Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de arroz para sushi
- 20 g de aceite vegetal
- 1 diente de ajo, pelado
- 250 g de carne de cerdo magra, cortado en tiras (1 cm x 3-4 cm), seque con toallas de papel
- 410 g de agua y un poco más
- 1 cdita de polvo de 5 especias
-
10 - 12
de hongos shiitake frescos, cortados en rebanadas (aprox. 1 cm)
nebo 10 - 12 de hongos shiitakes secos, remojados (aprox. 20 min) antes de cocinarlos, escurridos y en rebanadas (aprox. 1 cm) -
5
g de vino de arroz Shaoxing
(volitelně)
nebo 5 g de vinagre de arroz (volitelně) - 10 g de vinagre de arroz negro Chinkiang
- 10 g de salsa de soya baja en sodio
- 5 g de salsa de soya obscura
- 10 g de salsa de ostión
- 1 cdita de azúcar
- 1 cdita de sal
- ¼ - ½ cdita de pimienta blanca molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1962 kJ / 469 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 902 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Adobo con carne
50 min
Camarones estilo Hunan
20 min
Arroz con res y brócoli TM6
50 min
Albóndigas en salsa de tomate con arroz
1h 15min
Salteado asiático con noodles TM6
45 min
Cerdo asado con vegetales - minestrone
Žádné hodnocení
Chow Mein
55 min
Filete de res en salsa de queso con rajas (Black Diamond)
3h
Pescado agridulce con arroz TM6
1h 5min
Costillas de cerdo a la BBQ en Cocción lenta
4h 25min
Cerdo salteado con vegetales estilo Chino TM6
1 godz. 20 min
Estofado de res TM6
4h