Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Carne y arroz
- 100 g de arroz blanco de grano largo
- 450 g de falda de res, cortada en trozos
- 680 g de agua
- 2 pizcas de comino en polvo
- 1 pizca de chile en polvo
- 1 hoja de laurel seca
- 70 g de cebolla blanca
- ½ cdita de sal fina
Frijoles
- 500 g de frijoles negros cocidos
- 150 g de granos de elote amarillo
- 2 pizcas de semillas de comino
- ¼ cdita de chile chipotle en polvo (volitelně)
- 100 g de puré de jitomate
Burritos
- 10 tortillas de harina
- ensalada mixta y pico de gallo, para servir
- Nutriční hodnoty
- na 10 piezas
- Kalorie
- 13020 kJ / 3100 kcal
- Protein
- 192 g
- Sacharidy
- 459 g
- Tuk
- 54 g
- Vláknina
- 71 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Espaguetti con albóndigas
55 min
Pollo teriyaki
30 min
Flautas de res
1h
Dedos de pollo horneados
45 Min
Carne Guisada del Sur de Texas
1h 20 min
Chili con carne
30 min
Nachos con frijoles y guacamole
35 min
Arroz frito
40 min
Estofado polaco de cazador Podhale (Bigos)
1h 40 min
Fettuccini Alfredo
30 min
Cerdo con frijoles estilo Tex-Mex y tortillas TM6
1h 20 min
Hamburguesas
40 min