Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 60 g de queso parmesano, en trozos
- 100 g de carne de res en cubos (2-3 cm)
- 100 g de mortadela en trozos (2-3 cm)
- 80 g de jamón serrano en rebanadas
- 1 huevo
- ½ cucharadita de nuez moscada en polvo
- ½ cucharadita de sal
Masa
- 400 g de harina y un poco más para espolvorear
- 400 g de harina
- 4 huevos
- 1 cucharada de aceite de oliva extra virgen
- 1 cucharadita de sal
Cocción
- 2000 g de caldo de res
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1602 kJ / 383 kcal
- Protein
- 25.7 g
- Sacharidy
- 38.4 g
- Tuk
- 15.1 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliatelle con costilla estofada
2h 20min
Arroz rojo con verduras de verano y queso feta
45min
Arroz frito
40min
Caldo de pasta con pescado
40min
Gaspacho de elote y jalapeño
20 min
Tortitas de camarón en salsa verde con arroz blanco y verduras
1h 10min
Salsa de chipotle y cacahuate
10 min
Clemole rojo
40min
Chiles rellenos de bacalao
1h 15 min
Salsa borracha
15min
Albóndigas (Soutzoukakia) con arroz rojo
1h
Tacos de canasta
1h