Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 cucharadas de harina
- 600 g de bistec de ternera (aprox. 10x15 cm), cortados finos, salpimentados
- 50 g de aceite de oliva
- 30 g de mantequilla
- 1 - 2 dientes de ajo
- 200 g de champiñones frescos, rebanados
- 2 pizcas de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
-
150
g de Marsala seco
nebo 150 g de vino dulce, (p.ej. Moscatel) -
100
g de caldo de res
nebo 100 g de agua con ½ cubo de caldo - 1 cucharada de fécula de maíz
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1335 kJ / 319 kcal
- Protein
- 39.3 g
- Sacharidy
- 10.4 g
- Tuk
- 13.6 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sabanitas de filete de res al romero
25 min
Carnitas de cerdo borrachas
1h
Filete de res con salsa de higos y chile pasilla
1h 10min
Albóndigas de chicharrón
45min
Filete a la pimienta
20 min
Filete de res en salsa de queso con rajas (Black Diamond)
3h
Lomo de cerdo relleno de dátiles con salsa de echalot
35 Min
Picaña Tex Mex con salsa BBQ
5h 30min
Pollo al tequila y chile pasilla
2h
Pastel azteca
1h
Solomillo de res con papas y chimichurri
40min
Torta de costillas braseadas
1h