Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Glaseado de miel y romero
- 30 g de romero fresco
- 5 g de tomillo fresco
- 1 cda de mostaza
- 40 g de mantequilla
- 140 g de miel de abeja
Prime rib
- 3500 g de costillar de res
- ramas de romero fresco, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 576 kJ / 137 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 5942 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo en mayonesa de ajonjolí tostado
25min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15 min.
Filete a la pimienta
20min
Banh mi (tortas de res vietnamitas)
1h 15min
Pollo entero a la cerveza
Žádné hodnocení
Hamburguesa bañada en salsa de queso
1h
Calzones
1h 30min
Rub Mediterráneo
5min
Sal de romero
5min
Bocados de pulled pork con ensalada de col
14h
Hamburguesa trufada
40min
Ensalada César con chipotle
30min