![Prime rib con glaseado de miel y romero Prime rib con glaseado de miel y romero](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E5310DAC-D628-4578-855C-9DD64A52978B/Derivates/eea5c944-5b9d-459d-904a-4c6df1d37a65.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Glaseado de miel y romero
- 30 g de romero fresco
- 5 g de tomillo fresco
- 1 cda de mostaza
- 40 g de mantequilla
- 140 g de miel de abeja
Prime rib
- 3500 g de costillar de res
- ramas de romero fresco, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 576 kJ / 137 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 5942 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensalada César con kale, arúgula y salmón
45min
Costillas de cordero con aderezo de yogurt, menta y frambuesa
1 godz. 30 min
Hamburguesa trufada
40min
Albóndigas masala con calabacitas
1h 20min
Bacalao en costra de hierbas con arroz y salsa de limón
1 Std.
Sal roja
5 min
Torta de costillas braseadas
1 Std.
Ensalada siciliana
40min
Rub Mediterráneo
5 min
Cordero con costra a la italiana
5 godz.
Cowboy con mantequilla compuesta y puré de papa rústico
50min
Mantequilla de ajo y echalote
10min