Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Glaseado de miel y romero
- 30 g de romero fresco
- 5 g de tomillo fresco
- 1 cda de mostaza
- 40 g de mantequilla
- 140 g de miel de abeja
Prime rib
- 3500 g de costillar de res
- ramas de romero fresco, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 576 kJ / 137 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 5942 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo teriyaki
30min
Ensalada César
10min
Sándwich de filete de res
2hod. 30min
Salmón al horno con ensalda de tocino y vinagreta de balsámico
30min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1h 50min
Muslos de pollo Teriyaki Al vacío TM5
2h 5min
Mantequilla de ajo y echalote
10min
Mantequilla de habanero y zanahoria
15min
Ensalada de camarones con duraznos y pimienta, al Vacío TM6
1h
Corona de costillas de cerdo con aderezo de quesos
3hod.
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2hod. 15min
Rub Mediterráneo
5min