
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Glaseado de miel y romero
- 30 g de romero fresco
- 5 g de tomillo fresco
- 1 cda de mostaza
- 40 g de mantequilla
- 140 g de miel de abeja
Prime rib
- 3500 g de costillar de res
- ramas de romero fresco para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 137 kcal / 576 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 23 g
- Vláknina
- 5 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 5942 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo con costra de parmesano y crema de limón
40min
Chuletas de cerdo con salsa de piña y patatas asadas al vacío TM6
3h 25min
Rub Mediterráneo
5min
Rub BBQ
5min
Marinada de chile seco
10min
Cerdo marinado con fideos y salsa bbq en cocción lenta TM6
4h 25min
Camarones agridulces Al vacío TM6
1h 15min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15min
Vegetales glaseados TM6
50h
Filete a la pimienta
20min
Sándwich de filete de res
2h 30min
Camarones en salsa de piña con arroz basmati TM6
1h 20min