Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ cucharadita de pimienta negra molida y un poco más para servir
- 10 - 12 ramitas de perejil fresco, solo las hojas, limpias y secas
- 80 g de cebolla, en trozos
- 30 g de mantequilla
- 10 g de aceite de oliva
- 400 g de champiñones, rebanadas
- 10 g de vino tinto
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
-
250
g de queso Fontina en rebanadas gruesas
nebo 250 g de queso Gruyère en rebanadas gruesas -
20
rebanadas de pan chapata
nebo 20 rebanadas de baguette
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 493 kJ / 118 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calabacitas rellenas al vapor
40min
Ensalada de fideos de calabaza low carb
25min
Quinoa con ejotes
30min
Ensalada de garbanzo
10min
Ejotes almendrados
30min
Risotto de calabacita
25min
Ensalada de ejotes navideños
1 godz. 10 min
Fetuccine de zanahoria y calabacita al vapor
35min
Calabacitas con elote y cilantro
20min
Coliflor gratinada
55 Min
Ensalada capresse
15min
Ensalada de betabel, pera y queso azul
1h