Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ cucharadita de pimienta negra molida y un poco más para servir
- 10 - 12 ramitas de perejil fresco, solo las hojas, limpias y secas
- 80 g de cebolla, en trozos
- 30 g de mantequilla
- 10 g de aceite de oliva
- 400 g de champiñones, rebanadas
- 10 g de vino tinto
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
-
250
g de queso Fontina en rebanadas gruesas
nebo 250 g de queso Gruyère en rebanadas gruesas -
20
rebanadas de pan chapata
nebo 20 rebanadas de baguette
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 493 kJ / 118 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cazuela de panela con espinacas y caldillo
30min
Ensalada de ejotes navideños
1 Std. 10 Min
Pescado para taquear
25 menit
Carnitas de atún
40min
Untable de pepino y ricotta
10 min
Ensalada capresse
15 min
Portobellos rellenos
35min
Calabacitas con elote y cilantro
20min
Ejotes almendrados
30min
Dip de pimiento
5 menit
Taquitos de huitlacoche en salsa poblana gratinados
37 min
Coctel de champiñones
20min