Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa de perejil y limón
- 10 g de hojas de perejil fresco
- 2 dientes de ajo, pelados
- 40 g de mantequilla sin sal
- 1 cda de cebollín, finamente picado
- 300 g de caldo de pescado
- 200 g de media crema
- 1 cdita de ralladura de limón
- 20 g de jugo de limón, recién exprimido
- ½ cdita de sal, o al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
Pescado a la sal
- 1 pescado, entero, sin vísceras, limpio, (Lubina o Huachinango), de 800 a 1000 g (o 2 de 500 g)
- 2000 g de sal gruesa
- 700 g de agua
-
400
g de papas, sin pelar y en trozos
nebo 400 g de papas cambray, chicas o medianas sin pelar - limones en cuartos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1109 kJ / 264 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 219 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de jitomate y queso de cabra
20min
Pescado al horno con cúrcuma y salsa de tomate
30 min
Jocoque con pepino
5 Min
Robalo con jengibre, salsa de soya, arroz y verduras
40min
Sopa fría de mango y coco
Žádné hodnocení
Camarones estilo Hunan
20min
Sopa de chícharo y menta
20min
Camarones con salsa de jitomate, azafrán y anchoas
35min
Crema de espárragos y queso Brie
30 min
Robalo al mojo de ajo
1 godz. 20 min
Salmón al vapor con glaseado de soya y jengibre
30 min
Crema de jitomate
30 min