
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa de perejil y limón
- 10 g de hojas de perejil fresco
- 2 dientes de ajo pelados
- 40 g de mantequilla sin sal
- 1 cda de cebollín finamente picado
- 300 g de caldo de pescado
- 200 g de media crema
- 1 cdita de ralladura de limón
- 20 g de jugo de limón, recién exprimido
- ½ cdita de sal o al gusto
- pimienta negra molida al gusto
Pescado a la sal
- 1 pescado, entero, sin vísceras, limpio (Lubina o Huachinango), de 800 a 1000 g (o 2 de 500 g)
- 2000 g de sal gruesa
- 700 g de agua
-
400
g de papas sin pelar y en trozos
nebo 400 g de papas cambray chicas o medianas sin pelar - limones en cuartos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 264 kcal / 1109 kJ
- Protein
- 42 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 12 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Sodík
- 219 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz Sichuan con carne molida y aceite de chile TM6
1 Std. 5 Min
Jugo de carne, empanadas y chimichurri (Black Diamond)
2 Std.
Bacalao con salsa tártara (Hestan Cue™)
20 Min
Sopa de calamar a la paprika con crutones TM6
5 Std. 45 Min
Mole de olla verde, arroz y tascalate TM6
1 Std.
Camarones agridulces Al vacío TM6
1 Std. 15 Min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2 Std. 15 Min
Huevos benedictinos
1 Std.
Arroz jazmín al vapor con té limón
40 Min
Ensalada César con chipotle
30 Min
Robalo al mojo de ajo
1 Std. 20 Min
Salsa holandesa TM6
15 Min