Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa de perejil y limón
- 10 g de hojas de perejil fresco
- 2 dientes de ajo, pelados
- 40 g de mantequilla sin sal
- 1 cda de cebollín, finamente picado
- 300 g de caldo de pescado
- 200 g de media crema
- 1 cdita de ralladura de limón
- 20 g de jugo de limón, recién exprimido
- ½ cdita de sal, o al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
Pescado a la sal
- 1 pescado, entero, sin vísceras, limpio, (Lubina o Huachinango), de 800 a 1000 g (o 2 de 500 g)
- 2000 g de sal gruesa
- 700 g de agua
-
400
g de papas, sin pelar y en trozos
nebo 400 g de papas cambray, chicas o medianas sin pelar - limones en cuartos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1109 kJ / 264 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 219 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pescado a la veracruzana
30 min
Crema de calabacita
25min
Crema de jitomate
30 min
Camarones estilo Hunan
20min
Sopa de jitomate y queso de cabra
20min
Ensalada César con kale, arúgula y salmón
45 min
Gazpacho
5 min
Ceviche de tomate
15min
Camarones cremosos a la diabla
40min
Risotto de granada, queso azul y brandy
45 min
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1 godz.
Crema fría de aguacate
10min