Zařízení & příslušenství
Velikonoční hnízda z odpalovaného těsta
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 15min.
10 kusů
Suroviny
Odpalované těsto
-
250 gramů vody
-
130 gramů másla na kousky
-
2 špetky mořské soli
-
3 čajové lžičky cukru
-
200 gramů hladké mouky
-
5 vajec
Krém
-
200 gramů smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
-
200 gramů zakysané smetany
-
20 gramů cukru
-
1 čajová lžička přírodního vanilkového extraktu
-
5 konzervovaných meruněk
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
7.7 g
Kalorie
1886 kJ /
451 kcal
Tuk
34.2 g
Sacharidy
28.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Světové Velikonoce
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Velikonoční bezé koláč
2hod.
Eton Mess
1hod.
Sváteční ořechovo-jablečné řezy
2hod. 45min.
Pudingovo-mandlové řezy
2hod. 30min.
Řezy Mráček
2hod. 10min.
Letní ovocný moučník s chantilly krémem
Žádné hodnocení
Vajíčka z bílé čokolády obalovaná v kokosu
3hod.
Karamelovo-ořechové řezy
26hod.
Piškotová roláda s citrónovým krémem
3hod.
Žloutkové věnečky
1hod. 30min.
Koláč s pudingem a meruňkami
1hod. 15min.
Štědrák
1hod. 40min.