Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 plátků anglické slaniny
- 120 gramů konzervovaných pečených červených paprik, scezených, nakrájených na proužky (5 mm)
- 6 vypeckovaných černých oliv, napůl (volitelně)
- 6 vajec
- sůl, na dochucení
- mletý černý pepř, na dochucení
- 500 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 877 kJ / 210 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Restované kuřecí proužky se slaninou
15 min
Dohněda orestované proužky vepřového masa
15 min
Restované proužky krůtího masa
15 min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2h 20 min
Restované proužky kuřecího masa
15 min
Steaková omáčka
25 Min
Brambory ve slupce s tvarohovým dipem
1h
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1h 35min
Čokoládové dortíky
1h
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1h 45 min
Volská oka v páře
15 min
Karamelizované cibulové čatní
24h