Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 plátků anglické slaniny
- 120 gramů konzervovaných pečených červených paprik, scezených, nakrájených na proužky (5 mm)
- 6 vypeckovaných černých oliv, napůl (volitelně)
- 6 vajec
- sůl, na dochucení
- mletý černý pepř, na dochucení
- 500 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 877 kJ / 210 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Toust s avokádem a vejcem Benedikt
30min
Čokoládové dortíky
1h
Volská oka v páře
15min
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1h 30min
Restované kuřecí proužky se slaninou
15min
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1h 35min
Restovaná cibule (200 gramů)
20min
Krůtí stehno ve slanině s bramborami
1h 40min
Restované krevety
15min
Třešňový krém s růžovým vínem
30min
Sous-vide hrušky se skořicovou omáčkou
2h 5min
Restované proužky kuřecího masa
15min