Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 plátků anglické slaniny
- 120 gramů konzervovaných pečených červených paprik, scezených, nakrájených na proužky (5 mm)
- 6 vypeckovaných černých oliv, napůl (volitelně)
- 6 vajec
- sůl, na dochucení
- mletý černý pepř, na dochucení
- 500 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 877 kJ / 210 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Restované kuřecí proužky se slaninou
15 Min
Sous-vide kuřecí ballotine s omáčkou z červených paprik
2 Std. 10 Min
Restované houby (300 gramů)
25 min
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1h 45 min
Čokoládové dortíky
1 Std.
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1 Std. 35 Min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2u. 20min
Šunková pěna
5 Min
Pomerančový nápoj
5 Min
Losos s krémovou koprovou omáčkou a basmati rýží
40 min
Volská oka v páře
15 Min
Toust s avokádem a vejcem Benedikt
30 min