Vařené hovězí maso ve whisky omáčce s bramborami

Vařené hovězí maso ve whisky omáčce s bramborami

3.0 6 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 40min.
4 porce

Suroviny

  • 800 gramů hovězího masa bez kosti v celku, o výšce cca 4 cm
  • 1 polévková lžíce práškové instantní kávy
  • 1 čajová lžička mleté skořice
  • 1 polévková lžíce sladké červené papriky
  • 1 polévková lžíce mleté uzené sladké papriky
  • 1 čajová lžička soli
  • 2 polévkové lžíce hnědého cukru
  • 1 čajová lžička mletého sušeného rozmarýnu
  • 2 polévkové lžíce olivového oleje
  • 200 gramů cibule napůl
  • 3 stroužky česneku
  • 30 gramů olivového oleje
  • 120 gramů mrkve na kolečka (1–2 cm)
  • 800 gramů vody
  • 120 gramů whisky
  • 2 čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
    2 zeleninové bujóny (pro 0,5 l vody), rozdrobené
  • 1 polévková lžíce rajčatového protlaku
  • 2 bobkové listy
  • 40 gramů balzamikového octa
  • 300 gramů brambor na kousky
  • 20 gramů hladké mouky

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 714 kcal / 487.4 kJ
Protein 45.3 g
Tuk 35 g
Sacharidy 35 g
Vláknina 5.3 g
Nasycený tuk 17.5 g
Sodík 729.5 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...