Zařízení & příslušenství
Koláč "Fialová kráva"
Příprava 45min.
Celkový 5hod.
20 kusů
Suroviny
Těsto
-
180 gramů cukru
-
20 gramů vanilkového cukru, domácí výroby
-
½ citrónu nejlépe bio, kůra z něj
-
250 gramů másla pokojové teploty na kousky
-
35 gramů oleje
-
7 vajec
-
400 gramů polohrubé mouky
-
100 gramů škrobu
-
1 balíček kypřicího prášku do pečiva
-
130 gramů mléka
Krém
-
1 - 2 zavařovací sklenice borůvkového kompotu (600 gramů)
-
100 gramů bílé čokolády na kousky
-
200 gramů zakysané smetany, 20 % tuku
Poleva
-
400 gramů bílé čokolády na kousky
-
10 gramů slunečnicového oleje
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
6 g
Kalorie
1887 kJ /
451 kcal
Tuk
25 g
Vláknina
114 g
Sacharidy
50 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Moučníky z plechu II.
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Jahodové řezy
1 godz. 10 min
Jahodová terina s bílou čokoládou
24 godz.
Čokoládovo-piškotová lízátka
4 godz. 50 min
Krvavé sušenkové prsty
2 godz.
Malinový dacquoise
2 godz.
Karamelovo-ořechové řezy
26 godz.
Party dort s mini lízátky
2 godz. 10 min
Borůvkový koláč s bílou čokoládou
1 godz.
Vitacitové řezy
3 godz.
Jahodový moučník se zakysanou smetanou
1 godz. 20 min
Čokoládová roláda
6 godz. 30 min
Borůvkové knedlíky
1 godz. 40 min