Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Frncochaté knedlíky
- 1000 gramů brambor, na kousky
- 250 gramů hrubé mouky
- 1 vejce
- 1 polévková lžíce soli
Chundelka
- 1 polévková lžíce oleje, na vymazání Varoma mísy a Varoma tácku
- 500 gramů vody
- 100 gramů smetany
- 10 gramů másla
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2098 kJ / 501 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Sacharidy
- 89 g
- Tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frankfurtská polévka
30 Min
Taveňák z tvarůžků
35 Min
Libečková sůl
5 Min
Zhnědlá šalotka (350 gramů)
Žádné hodnocení
Vepřové řezy v hořčično-křenové marinádě
2 Std. 30 Min
Slaný koláč chryzantéma
1 godz. 55 min
Monkey bread (slaný)
2 Std. 30 Min
Jablečné knedlíky
30 Min
Krém ze sušenek Lotus®
10 Min
Sýrové rohlíčky s česnekem
1h 40min
Čokoládové dortíky
1 Std.
Skládaný bylinkový chléb
1 godz. 20 min