
Zařízení & příslušenství
Italský velikonoční chléb
Příprava 30min
Celkový 3hod. 50min
6 kusů
Suroviny
-
másla plus extra na vymazání40 gramů
-
mléka215 gramů
-
instantního droždí1 ½ čajové lžičky
-
cukru105 gramů
-
hladké mouky plus na poprášení válu450 gramů
-
mořské soli½ čajové lžičky
-
vajec7
-
žloutek na potření1
-
cukrových krystalů10 gramů
Nutriční hodnoty na 1 kus
Kalorie
503 kcal /
2104 kJ
Protein
20.4 g
Tuk
15.8 g
Sacharidy
69.8 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Světové Velikonoce
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Vrstvený chléb s bazalkovým pestem
2hod. 30min
Pirohy s kysaným zelím a houbami
3hod. 25min
Pastelera de choclo (kukuřičný nákyp)
Žádné hodnocení
Sušenky (Petits sablés)
1hod. 45min
Pomerančový koláč
1hod. 10min
Paštikové penízky
1hod. 15min
Cantuccini z kadeřavé kapusty
1hod.
Polentové žabí muffiny do každé hodiny
55min
Dortíky pečené ve vaječné skořápce
1hod. 10min
Fatayer se sýrem a mátou
1hod. 5min
Rýžový snack se sladkou chilli omáčkou
Žádné hodnocení
Sušenky Garibaldi
40min