Zařízení & příslušenství
Italský velikonoční chléb
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 50min.
6 kusů
Suroviny
-
40 gramů másla plus extra na vymazání
-
215 gramů mléka
-
1 ½ čajové lžičky instantního droždí
-
105 gramů cukru
-
450 gramů hladká mouka plus na poprášení válu
-
½ čajové lžičky mořské soli
-
7 vajec
-
1 žloutek na potření
-
10 gramů cukrových krystalů
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
20.4 g
Kalorie
2104 kJ /
503 kcal
Tuk
15.8 g
Sacharidy
69.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Světové Velikonoce
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Listový koláč s romanescem a modrým sýrem
1hod. 10min.
Quiche s batáty a mletým masem
1hod. 45min.
Sušenky (Petits sablés)
1hod. 45min.
Piškot se srdíčkem
3hod.
Kukuřičný chléb
1hod. 5min.
Velikonoční čokoládový Meringue
7hod. 30min.
Amarantová mouka
5min.
Asijský salát s hovězím masem a nudlemi
1hod.
Mořský ďas se zeleninou a bazalkou
30min.
Paštika s tuňákem a lososem
12hod. 10min.
Puding v páře s malinovým džemem
55min.
Rýžová zmrzlina s mandlovým likérem a jahodami
7hod. 45min.