Zařízení & příslušenství
Italský velikonoční chléb
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 50min.
6 kusů
Suroviny
-
40 gramů másla plus extra na vymazání
-
215 gramů mléka
-
1 ½ čajové lžičky instantního droždí
-
105 gramů cukru
-
450 gramů hladká mouka plus na poprášení válu
-
½ čajové lžičky mořské soli
-
7 vajec
-
1 žloutek na potření
-
10 gramů cukrových krystalů
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
20.4 g
Kalorie
2104 kJ /
503 kcal
Tuk
15.8 g
Sacharidy
69.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Světové Velikonoce
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Banánovo-čokoládová pomazánka
No ratings
Eton Mess
1 h
Pletence s vlašskými ořechy a slaninou
2 h 20 min
Paštikové penízky
1 h 15 min
Jehněčí špízy s omáčkou charmoula a bramborami s rozmarýnem
40 min
Dýňový salát s rukolou a kuličkami labneh
13 h 30 min
Dušené mrkvové a cuketové tagliatelle
35 min
Letní ovocný moučník s chantilly krémem
No ratings
Velikonoční čokoládový Meringue
7 h 30 min
Mořský ďas se zeleninou a bazalkou
30 min
Malé pizzy s paprikami
1 h 30 min
Celozrnná rýže s limetkou a pestem
45 min