Zařízení & příslušenství
Italský velikonoční chléb
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 50min.
6 kusů
Suroviny
-
40 gramů másla plus extra na vymazání
-
215 gramů mléka
-
1 ½ čajové lžičky instantního droždí
-
105 gramů cukru
-
450 gramů hladká mouka plus na poprášení válu
-
½ čajové lžičky mořské soli
-
7 vajec
-
1 žloutek na potření
-
10 gramů cukrových krystalů
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
20.4 g
Kalorie
2104 kJ /
503 kcal
Tuk
15.8 g
Sacharidy
69.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Světové Velikonoce
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Ciabatta s olivami a tymiánem
16hod. 40min.
Velikonoční challah věnec se sezamem a vejcem
1hod. 45min.
Kuličky pink kiss
1hod. 20min.
Bramborové knedlíky
50min.
Velikonoční bochánky
2hod. 50min.
Berberské koření
10min.
Britské křížové bochánky
3hod. 50min.
Sezamové sušenky
1hod. 15min.
Mořský ďas se zeleninou a bazalkou
30min.
Terina s kachními játry a portským vínem
Žádné hodnocení
Špaldoví medvídci s mandlí
1hod. 10min.
Chléb
1hod. 40min.