Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů pohanky
- 30 gramů lněného semínka
- 70 gramů bramborového škrobu
- 1 ½ - 2 ¾ čajové lžičky soli
- 300 gramů vody
- voda, na vaření noků
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 741.1 kJ / 177 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 34.7 g
- Tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bramborovo-cizrnová polévka s kari
30min
Hrstková polévka
10 Std. 40 Min
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45min
Cizrnová polévka s listovým špenátem
35min
Eintopf se zelím a kroupami
1 Std.
Cizrnová polévka s jehněčím masem
45min
Pomalu vařená dýňovo-fazolová polévka s kokosovým mlékem
16h 20 min
Dýňové noky (bez lepku)
50min
Kroupový salát s rajčaty
45min
Provensálská hrachová polévka s pistou
11 Std. 20 Min
Pomalu vařené fazole haricot
14 Std. 40 Min
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30min