Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 gramů horké vody, vařící
- 350 gramů kuřecích stehenních steaků, na kousky
- 3 kusy jarní cibulky
- ½ celeru, na čtvrtky
- 1 kus jablka, nejlépe Granny Smith, na čtvrtky
- 80 gramů sušených brusinek
- 100 gramů hroznového vína, bez pecek
- 130 gramů mandlí
- 1 čajová lžička kari
- 3 polévkové lžíce majonézy
- černý pepř, čerstvě mletý, podle chuti
- pita chléb
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 3155 kJ / 753 kcal
- Protein
- 53 g
- Sacharidy
- 60.8 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 15.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pomerančové palačinky
30min
Špenátový salát s mandlemi a kuřetem
20 min
Salát z červené čočky s uzeným pstruhem
40min
Terinky z rybího filé se zakysanou smetanou
40min
Kuřecí stehna s houbovou omáčkou a divokou rýží
1h 20 min
Salát s krevetami, uzeným lososem a avokádovým dipem
20 min
Wrapy s krůtími kousky a citrónovo-kaparovým aioli
30min
Čevapčiči s tzatziki
30min
Ombré lívanečky s krémem z arašídového másla
1h
Špaldová kávová kaše
10 min
Kořeněná pečená kuřecí stehna s pomerančem a rýží basmati s rozinkami
1h
Vepřová panenka s celerovým pyré a kaparovo-citrónovou omáčkou
40min