Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 gramů horké vody, vařící
- 350 gramů kuřecích stehenních steaků, na kousky
- 3 kusy jarní cibulky
- ½ celeru, na čtvrtky
- 1 kus jablka, nejlépe Granny Smith, na čtvrtky
- 80 gramů sušených brusinek
- 100 gramů hroznového vína, bez pecek
- 130 gramů mandlí
- 1 čajová lžička kari
- 3 polévkové lžíce majonézy
- černý pepř, čerstvě mletý, podle chuti
- pita chléb
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 3155 kJ / 753 kcal
- Protein
- 53 g
- Sacharidy
- 60.8 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 15.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mexické fazole s krustou z polenty
1h
Salát s kuřecím masem, sýrem a tofu
1h
Listový salát s jablky a čedarem
25min
Listové těsto plněné špenátem a sýrem
1sa 15 dk
Avokádový salát s brusinkami a vlašskými ořechy
10 Min
Kuřecí pilaf se zeleninou a mandlemi
45min
Penne s brokolicí, salsicciou a olivami
40 Min
Těstovinový salát se zeleninou a bylinkovo-česnekovým aioli
30min
Fazole po bretaňsku
35min
Lososový salát s quinou, fetou a míchanou zeleninou
50 Min
Rýžové nudle s hovězím a zeleninou
40 Min
Mleté hovězí maso s paprikou a bramborami
55min