
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 gramů cideru
- 5 hřebíčků
- 30 gramů sušených jablek kroužky
- 1 vanilkový lusk rozkrojený podélně
- 1 badyán
- 2 kusy nového koření
- 1 svitek skořice
- 3 kusy kardamomových lusků
- pomerančová kůra, strouhaná z 1 pomeranče, chemicky neošetřeného, bez bílé části
- 90 gramů pomerančového džusu čerstvě vymačkaného
- 20 gramů třtinového cukru
- jablko (jakéhokoliv typu) na plátky, na ozdobu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 135 kcal / 569 kJ
- Protein
- 0.3 g
- Tuk
- 0.2 g
- Sacharidy
- 34.4 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kaštanové pyré
15min
Portugalská zelená vejce
Žádné hodnocení
Salát s chřestem, pistáciemi a mozzarellou
1hod.
Restovaná jablka (400 gramů)
15min
Jalapeño marináda s citrónovou trávou a zázvorem
Žádné hodnocení
Bílá chai horká čokoláda
20min
Vanilková omáčka (Crème anglaise)
Žádné hodnocení
Fondue s arašídovým máslem a ovocem
20min
Restovaná šalotka (250 gramů)
Žádné hodnocení
Jogurtový dezert s kiwi a vlašskými ořechy
10min
Krupicová kaše se strouhankovou posypkou
1hod. 20min
Svařené víno
10min