Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 gramů cideru
- 5 hřebíčků
- 30 gramů sušených jablek, kroužky
- 1 vanilkový lusk, rozkrojený podélně
- 1 badyán
- 2 kusy nového koření
- 1 svitek skořice
- 3 kusy kardamomových lusků
- pomerančová kůra, strouhaná z 1 pomeranče, chemicky neošetřeného, bez bílé části
- 90 gramů pomerančového džusu, čerstvě vymačkaného
- 20 gramů třtinového cukru
- jablko (jakéhokoliv typu), na plátky, na ozdobu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 569 kJ / 135 kcal
- Protein
- 0.3 g
- Sacharidy
- 34.4 g
- Tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vánoční punč z lesních plodů
20 Min
Horká čokoláda
10 Min
Zmrzlina z bílé čokolády
6 Std. 10 Min
Šumivé jahody
5 min
Vláčné čokoládové bábovičky
50 Min
Chléb z rýžové mouky (bez lepku)
1h 15min
Horká čokoláda
5 min
Mandlové Matcha Latte
10 Min
Smoothie
5 min
Piňa Colada
5 min
Zázvorový čaj s ibiškem a kardamomem
30 Min
Svařené víno
10 Min