Zařízení & příslušenství
Svařák z cideru
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 porce
Suroviny
-
750 gramů cideru
-
5 hřebíčků
-
30 gramů sušených jablek kroužky
-
1 vanilkový lusk rozkrojený podélně
-
1 badyán
-
2 kusy nového koření
-
1 svitek skořice
-
3 kusy kardamomových lusků
-
pomerančová kůra, strouhaná z 1 pomeranče, chemicky neošetřeného, bez bílé části
-
90 gramů pomerančového džusu čerstvě vymačkaného
-
20 gramů třtinového cukru
-
jablko (jakékoliv odrůdy) na plátky, na ozdobu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
0.3 g
Kalorie
569 kJ /
135 kcal
Tuk
0.2 g
Vláknina
0.8 g
Sacharidy
34.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Horké nápoje
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Waldorfský salát na čekankových listech
30min.
Drink pro zamilované
2hod. 45min.
Drcený led
5min.
Sekaná cibule
5min.
Malinový sekt
1hod. 30min.
Gin Fizz
5min.
Zmrzlina z podmáslí s pomerančem a malinami
5min.
Tzatziki
20min.
Quinoa dezert s malinovým přelivem
2hod.
Sorbet z lesních plodů
5min.
Koprová polévka
20min.
Svařené víno s pomerančem, badyánem a skořicí
40min.