Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 gramů cideru
- 5 hřebíčků
- 30 gramů sušených jablek, kroužky
- 1 vanilkový lusk, rozkrojený podélně
- 1 badyán
- 2 kusy nového koření
- 1 svitek skořice
- 3 kusy kardamomových lusků
- pomerančová kůra, strouhaná z 1 pomeranče, chemicky neošetřeného, bez bílé části
- 90 gramů pomerančového džusu, čerstvě vymačkaného
- 20 gramů třtinového cukru
- jablko (jakéhokoliv typu), na plátky, na ozdobu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 569 kJ / 135 kcal
- Protein
- 0.3 g
- Sacharidy
- 34.4 g
- Tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velikonoční citrónový krém se zaječími oušky
40min
Holandská omáčka
15min
Pomerančový nápoj
5min
Rybí špízy s bramborami a paprikovou omáčkou
1h
Vaječný likér s mákem
1h 20min
Karamelový puding
1h
Pstruh v balíčku s cuketovými tagliatellemi
30min
Fenyklový salát s grapefruitem
20min
Omeleta s parmazánem
45min
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35min
Profiterolky se šlehačkovo-limetkovým krémem
1h 10min
Piškotový dort s hroznovým vínem a sektem
55 min