Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 gramů cideru
- 5 hřebíčků
- 30 gramů sušených jablek, kroužky
- 1 vanilkový lusk, rozkrojený podélně
- 1 badyán
- 2 kusy nového koření
- 1 svitek skořice
- 3 kusy kardamomových lusků
- pomerančová kůra, strouhaná z 1 pomeranče, chemicky neošetřeného, bez bílé části
- 90 gramů pomerančového džusu, čerstvě vymačkaného
- 20 gramů třtinového cukru
- jablko (jakéhokoliv typu), na plátky, na ozdobu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 569 kJ / 135 kcal
- Protein
- 0.3 g
- Sacharidy
- 34.4 g
- Tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Piňa Colada
5 min
Losos na fenyklu s brokolicí v páře
30 Min
Strašidýlka s čokoládovou náplní
2 godz. 30 min
Krvavá Mary
5 min
Mladá mrkev s ořechovým pestem a rozinkami
22min
Svařené víno s pomerančem, badyánem a skořicí
40 Min
Sladkokyselá, pomalu vařená vepřová žebírka
2 Std. 25 Min
Marinované krevety
1h 10 min
Kokosová ganache na makronky
3 godz. 15 min
Sýrové sovy
15 Min
Jarní závitky
30 Min
Svařené víno
10 Min