Zařízení & příslušenství
Džem z rebarbory a jahod
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 zavařovací sklenice
Suroviny
-
500 gramů rebarbory oloupané, na kousky (2 cm)
-
250 gramů jahod
-
750 gramů želírovacího cukru
-
1 vanilkový lusk dřeň
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 zavařovací sklenici
Protein
1 g
Kalorie
3315 kJ /
779 kcal
Tuk
0 g
Vláknina
5.3 g
Sacharidy
190 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Rebarbora
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Velikonoční křen s mandlemi
5min.
Strouhanka z čerstvého pečiva
5min.
Rebarborovo meruňkový džem
30min.
Ostružinové želé
1hod.
Rajčatový kečup
40min.
Klasický rajčatový protlak (passata)
55min.
Jahodový džem
1hod. 5min.
Pampeliškový med
3hod. 20min.
Pomerančový curd
35min.
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
1hod. 10min.
Kořeněný dýňový džem
40min.
Třešňový džem
35min.