Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 gramů pšenice špaldy
- 400 gramů hladké mouky
- 1 kostka čerstvého droždí (40 gramů)
- 80 gramů vody
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 20 gramů olivového oleje
- 400 gramů bílého jogurtu (0,1 % tuku)
- hladká mouka
- 1 vejce, rozšlehané, na potření
- sezamová semínka, na posypání
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 771 kJ / 184 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2.8 g
Alternativní recepty
Tvarohové housky
1h 50 min.
Celozrnné housky
2h
Bramborový chléb s rozmarýnem
3 Std. 30 Min
Tradiční chléb se semínky
1h 50 min.
Bagety s vlašskými ořechy
1h 45min
Loupáky s mákem
1h 30min
Jemná brioška
2h
Žitný chléb
3 Std. 50 Min
Křupavý jogurtový chléb
3 Std.
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2h 10min
Domácí chléb se zákysem
2h 10min
Podmáslový chléb
4 godz. 35 min