
Zařízení & příslušenství
Žitno-pšeničný chléb z droždí
Příprava 10min
Celkový 2hod. 10min
35 krajíců
Suroviny
-
vody vlažné450 gramů
-
podmáslí50 gramů
-
čerstvého droždí rozdrobeného30 gramů
-
hladké mouky plus navíc na pomoučení350 gramů
-
celozrnné pšeničné mouky300 gramů
-
žitné mouky100 gramů
-
soli15 gramů
-
cukru1 čajová lžička
-
balzamikového octa1 polévková lžíce
-
olej na vymazání mísy
Nutriční hodnoty na 1 krajíc
Kalorie
76 kcal /
320 kJ
Protein
3 g
Tuk
0 g
Sacharidy
15 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Domácí pekárna
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Podmáslový chléb
4hod. 35min
Tradiční chléb se semínky
1hod. 50min
Chléb se semínky a cibulkou
1hod. 50min
Křupavý jogurtový chléb
3hod.
Domácí chléb se zákysem
2hod. 10min
Celozrnný horský chléb
1hod. 30min
Bramborový chléb s rozmarýnem
3hod. 30min
Pšeničný kváskový chléb se slunečnicovými semínky
12hod.
Celozrnný chléb z páry
2hod.
Žitný vícezrnný chléb
1hod. 15min
Žitný chléb
3hod. 50min
Kváskový chléb
16hod. 30min