
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto
- 300 gramů cukru
- 200 gramů oleje
- 3 vejce
- 200 gramů hladké mouky
-
160
gramů hrubé mouky
nebo 160 gramů semolinové pšeničné krupice - 3 čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- 250 gramů špenátu, mraženého, sekaného (rozmraženého a vymačkaného)
Krém
- 10 gramů ztužovače šlehačky (1 balíček, např. Dr. Oetker)
- 800 gramů smetany ke šlehání, 30 % až 40 % tuku vychlazené
-
1
granátové jablko na ozdobu
nebo 250 gramů směsi ovoce např. malin, borůvek
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 447 kcal / 1872 kJ
- Protein
- 5.4 g
- Tuk
- 28.8 g
- Sacharidy
- 43 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vánoční mandle
20min
Skládaný bylinkový chléb
1h 20min
Cuketové řezy s čokoládovou polevou
1h 15min
Vánoční (adventní) věnec 2016
1h
Krém ze sušenek Lotus®
10min
Party tortilly
2h 45min
Crinkles
1h 50min
Mrkvové řezy s krémem z mascarpone
2h
Red velvet cake
1h 45min
Mini Pavlova
1h 45min
Karamelizované cibulové čatní
24h
Žloutkové věnečky
1h 30min