
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 400 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 700 g di acqua
- 5 g di sale
- 400 g di bietole, le foglie
- 300 g di spinaci freschi le foglie
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
- 1 cipollotto a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 uovo
- 250 g di ricotta romana
Terminare la preparazione
- farina q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 786 kcal / 3289 kJ
- Protein
- 38.7 g
- Tuk
- 32.1 g
- Sacharidy
- 85.6 g
- Vláknina
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi di zucca al Taleggio
1hod. 10min
Pasta all'uovo
1hod.
Gnocchi di patate
1hod. 30min
Tortelli di zucca mantovani
2hod. 30min
Passatelli
45min
Tortelli verdi
3hod. 30min
Tortelli di patate e ricotta
1hod. 20min
Schlutzkrapfen (ravioli di magro alla tirolese)
1hod. 30min
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1hod. 30min
Ravioli al radicchio
1hod. 10min
Gnocchi verdi alla romana
1hod. 20min
Ravioli ricotta e spinaci
10hod.