Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 400 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 700 g di acqua
- 5 g di sale
- 400 g di bietole, le foglie
- 300 g di spinaci freschi, le foglie
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 cipollotto a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 uovo
- 250 g di ricotta romana
Terminare la preparazione
- farina q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3289 kJ / 786 kcal
- Protein
- 38.7 g
- Sacharidy
- 85.6 g
- Tuk
- 32.1 g
- Vláknina
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Casunziei all'ampezzana
1 Std. 30 Min
Pasta all'uovo
1 Std.
Erbazzone reggiano
2 Std.
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Tortelli verdi
3 Std. 30 Min
Cappelletti reggiani
2 Std.
Tortelli di zucca mantovani
2 godz. 30 min
Tortellini in brodo
1 Std. 20 Min
Gnocchi verdi alla romana
1 Std. 20 Min
Gnocco emiliano
4 Std. 50 Min
Tigelle
3 Std. 50 Min
Passatelli
45 Min