Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di latte intero
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 270 g di zucchero
- 2 cucchiai di acqua
- 3 uova
- 3 tuorli
- 1000 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1058 kJ / 252.7 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 40.4 g
- Tuk
- 7.4 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 26.1 mg
Alternativní recepty
Zuppa imperiale
1 Std.
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 Min
Budino al caramello
3 godz. 20 min
Crème caramel
3 Std. 45 Min
Panforte
1 Std.
Panna cotta
6 Std. 30 Min
Crème brûlée portoghese
30 Min
Torta degli addobbi
1 Std. 25 Min
Zuppa inglese in verrina
2h 25min
Zuppa inglese ciocco-caffè
50 Min
Sformato di cardi
1 Std.
Panna cotta al caffè
4h 20min