Zařízení & příslušenství
蘿蔔絲酥餅
Příprava 1hod. 15min.
Celkový 1hod. 55min.
12 個
Suroviny
油皮
-
水65 克
-
糖10 克
-
鹽½ 茶匙
-
白油55 克
-
中筋麵粉135 克
油酥
-
低筋麵粉85 克
-
白油40 克
內餡
-
香油10 克
-
蝦米15 克
-
蔥 切蔥花30 克
-
白蘿蔔 去皮,切絲420 克
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
水 少許,刷水用
-
黑芝麻 適量
-
白芝麻 適量
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
3 g
Kalorie
673 kJ /
161 kcal
Tuk
9.5 g
Vláknina
0.8 g
Sacharidy
16.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
麵粉實驗室(上)
76 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan