旗魚鬆

旗魚鬆

4.5 6 rating
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 10min.
1 完整食譜

Suroviny

  • 旗魚 (去骨),切塊(約2公分)
    450 克
  • 切段
    10 克
  • 切片
    10 克
  • 米酒
    20 克
  • 500 克
  • 2 大匙
  • 醬油
    1 ½ 大匙
  • 2 大匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 完整食譜

Protein 120 g
Kalorie 3516.4 kJ / 841.2 kcal
Tuk 21.4 g
Sacharidy 33.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...