Zařízení & příslušenství
旗魚鬆
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 10min.
1 完整食譜
Suroviny
-
旗魚 (去骨),切塊(約2公分)450 克
-
蔥 切段10 克
-
薑 切片10 克
-
米酒20 克
-
水500 克
-
油2 大匙
-
醬油1 ½ 大匙
-
糖2 大匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食譜
Protein
120 g
Kalorie
3516.4 kJ /
841.2 kcal
Tuk
21.4 g
Sacharidy
33.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
省錢DIY
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan