旗魚鬆
TM5 TM6

旗魚鬆

4.5 (6 hodnocení)

Suroviny

  • 450 克 旗魚 (去骨),切塊(約2公分)
  • 10 克 蔥 ,切段
  • 10 克 薑 ,切片
  • 20 克 米酒
  • 500 克 水
  • 2 大匙 油
  • 1 ½ 大匙 醬油
  • 2 大匙 糖

Nutriční hodnoty
na 1 整份食譜
Kalorie
3516.4 kJ / 841.2 kcal
Protein
120 g
Sacharidy
33.5 g
Tuk
21.4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty