Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de queso parmesano, en trozo
- 15 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo, pelado
- 60 g de cebolla, en trozo
- 100 g de hojas de espinaca fresca, lavadas y secas
- 1 cucharadita de sal fina
- ¼ cucharadita de pimienta molida
- 115 g de queso crema
- 250 g de masa hojaldre, fría
- 300 g de filetes de salmón fresco, sin hueso
- 1 huevo, para barnizar
- semillas de ajonjolí, blancas, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 5586 kJ / 1330 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 103 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crepas florentinas de pollo
1 Std. 10 Min
Salmón y arroz basmati en salsa cremosa de eneldo
40 Min
Pasta con salmón y espinaca
40 Min
Ensalada para quiche
7 min
Salmón en costra de almendras con tagliatelle de espárragos
35 Min
Taquitos de pescado con mayonesa de alcaparras
45 Min
Salmón en costra con risotto de limón
45 Min
Ensalada César de salmón con escarola
35 Min
Quiche lorraine
45 Min
Rollos de rib eye con gratinado de papas
1 Std.
Quiche lorraine
45 Min
Quiche de calabacitas y jamón de pierna
1 Std.