Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno y cobertura
- 120 g de queso Gruyère, en trozos
- 20 g de aceite de oliva
- 80 g de cebolla morada, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 250 g de champiñones, en rebanadas
- ¼ cdita de sal
- 1 cda de cebollín, picado
Relleno y armado
- 800 g agua
- 1 cdita sal
- 170 g harina de maíz
- 20 g de mantequilla sin sal
- 200 g de granos de elote
-
150
g de carne seca, cortado en tiras
nebo 150 g de tocino, en trozos frito - 100 g de queso feta, desmenuzado
- 200 g de crema
- 10 hojas de albahaca frescas, troceadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1422 kJ / 340 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa italiana de papa
50 min
Shepherd's pie
1h 10 min
Milanesas de res
1 Std. 40 Min
Bolas de matza
50 min
Ravioles de cerdeña (Culurgiones)
2h 30 min
Papas a la francesa TM6
1h 15 min
Mini quiches de espinaca, ricotta y tocino
40 min
Zanahorias asadas con papas, calabacitas y pomodoro (Pelar)
1h 30min
Papas duquesas (Pommes Duchesse)
1h
Res con salsa de hongos en cocción lenta TM6
3 Std. 55 Min
Torta de costillas braseadas
1h
Pay de atún
1 Std. 40 Min