
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de agua
-
25
g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
nebo 1 sobre de levadura de panadería deshidratada (consultar lista FACE) - 200 g de harina de arroz casera (o certificada sin gluten)
- 200 g de harina panificable sin gluten Adpan®
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de aceite de oliva virgen extra para pincelar (y 1-2 cucharadas más para engrasar)
- 2 - 3 pellizcos de sal gorda
- 2 ramitas de romero fresco (solo las hojas, lavadas y secas)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 282 kcal / 1180 kJ
- Protein
- 3.02 g
- Tuk
- 5.73 g
- Sacharidy
- 50.11 g
- Vláknina
- 3.19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de molde sin gluten
14hod.
Hojaldre rápido (sin gluten)
1hod.
Palitos de hojaldre con jamón (sin gluten)
1hod. 30min
Bizcocho genovés (sin gluten)
1hod. 10min
Crêpes sin gluten
45min
Piadinas sin gluten
45min
Focaccia rústica sin gluten
2hod. 40min
Pan de brioche sin gluten
2hod. 50min
Baguetinas de cerveza (sin gluten)
14hod.
Pan exprés sin gluten
1hod.
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2hod. 50min
Coca de cebolla y sardinillas (sin gluten)
1hod. 15min