Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de agua
-
25
g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
nebo 1 sobre de levadura de panadería deshidratada (consultar lista FACE) - 200 g de harina de arroz casera (o certificada sin gluten)
- 200 g de harina panificable sin gluten Adpan®
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de aceite de oliva virgen extra, para pincelar (y 1-2 cucharadas más para engrasar)
- 2 - 3 pellizcos de sal gorda
- 2 ramitas de romero fresco (solo las hojas, lavadas y secas)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1180 kJ / 282 kcal
- Protein
- 3.02 g
- Sacharidy
- 50.11 g
- Tuk
- 5.73 g
- Vláknina
- 3.19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de molde sin gluten
14h
Bagels sin gluten
1 Std. 50 Min
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Scones sin gluten
30min
Piadinas sin gluten
45min
Pan árabe sin gluten
1 Std. 30 Min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1 Std.
Pizza de gorgonzola, jamón y patata (sin gluten)
2 Std. 50 Min
Pan exprés sin gluten
1 Std.
Crêpes sin gluten
45min
Focaccia rústica sin gluten
2h 40min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min