
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Prefermento
- 180 g de leche
- 10 g de azúcar
- 25 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
- 20 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
Masa
- 3 huevos
- 380 g de harina panificable sin gluten Adpan® (y un poco más para espolvorear)
- 60 g de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 2 cucharadas de psyllium
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos (y un poco más para untar)
Horneado
- 1 huevo batido (para pincelar)
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 251 kcal / 1050 kJ
- Protein
- 3.81 g
- Tuk
- 10.14 g
- Sacharidy
- 32.49 g
- Vláknina
- 3.76 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de molde sin gluten
14hod.
Minicakes de yogur (sin gluten)
40min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1hod.
Roscón de Reyes sin gluten
2hod. 45min
Masa sablé sin gluten
1hod.
Bizcocho genovés (sin gluten)
1hod. 10min
Scones sin gluten
30min
Magdalenas de limón (sin gluten)
1hod. 15min
Baguetinas de cerveza (sin gluten)
14hod.
Pan exprés sin gluten
1hod.
Pan de huevo (sin gluten)
1hod. 40min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2hod. 50min