![Pan de brioche sin gluten Pan de brioche sin gluten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FDACEDB9-0CA5-411C-8072-9C9DDC3DDDB7/Derivates/5AB1C7DE-8F15-4C5B-95CE-84F0D0685CC5.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Prefermento
- 180 g de leche
- 10 g de azúcar
- 25 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
- 20 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
Masa
- 3 huevos
- 380 g de harina panificable sin gluten Adpan® (y un poco más para espolvorear)
- 60 g de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 2 cucharadas de psyllium
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos (y un poco más para untar)
Horneado
- 1 huevo batido (para pincelar)
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1050 kJ / 251 kcal
- Protein
- 3.81 g
- Sacharidy
- 32.49 g
- Tuk
- 10.14 g
- Vláknina
- 3.76 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hojaldre rápido (sin gluten)
1 Std.
Scones sin gluten
30 Min
Pastas de almendra sin gluten
1 Std.
Pan de molde sin gluten
14sa
Piadinas sin gluten
45 Min
Baguetinas de cerveza (sin gluten)
14sa
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40min
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1h 20min
Pan exprés sin gluten
1 Std.
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8h
Bizcocho genovés (sin gluten)
1 Std. 10 Min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 godz. 50 min