Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 250 g de harina de trigo
- 120 g de mantequilla fría (en trozos pequeños) y 1 cucharadita más para untar el molde
- 1 huevo
- 1 - 2 pellizcos de sal
Relleno y horneado
- 500 g de puerro (solo la parte blanca) en trozos
- 50 g de mantequilla
- 400 - 500 g de queso gallego (tipo Arzúa-Ulloa) en trozos
- 150 g de nata (35% de grasa)
- 150 g de leche
- 3 huevos
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2245 kJ / 537 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Sacharidy
- 26.2 g
- Tuk
- 39.5 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coca de puerros y beicon
1 Std. 50 Min
Quiche de calabacín con jamón york
1 Std.
Quiche Lorraine
50 Min
Tarta integral de cebollas
1 Std. 10 Min
Quiche de puerro y tomate (sin gluten)
1 Std. 10 Min
Flan de calabacín con beicon, queso y albahaca
1 Std. 10 Min
Quiche de cebolla
1 Std.
Quiche con verduras de primavera
50 Min
Quiche de espinacas y requesón (sin gluten)
1 Std. 20 Min
Tarta salada de puerros
1 Std. 10 Min
Empanadillas de puerro y queso
1 Std.
Quiche de puerros
1 Std. 10 Min