Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 250 g de harina de trigo
- 120 g de mantequilla fría (en trozos pequeños) y 1 cucharadita más para untar el molde
- 1 huevo
- 1 - 2 pellizcos de sal
Relleno y horneado
- 500 g de puerro (solo la parte blanca) en trozos
- 50 g de mantequilla
- 400 - 500 g de queso gallego (tipo Arzúa-Ulloa) en trozos
- 150 g de nata (35% de grasa)
- 150 g de leche
- 3 huevos
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2245 kJ / 537 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Sacharidy
- 26.2 g
- Tuk
- 39.5 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Espinacas a la crema con huevos poché
35 Min
Quiche de cebolla
1h
Soufflé de espinacas y dos quesos
35 Min
Quiche de espinacas y feta con pasta filo
45min
Quiche de calabaza y queso feta
2h 20min
Quiche Lorraine
50min
Quiche de espinacas y requesón (sin gluten)
1h 20 min
Quiche de calabacín con jamón york
1h
Puerros gratinados con bechamel de soja
1h 15 min
Tarta salada de puerros
1h 10min
Quiche de puerro y tomate (sin gluten)
1h 10min
Empanadillas de puerro y queso
1h