Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de harina panificable sin gluten Adpan®
- 250 g de agua
- 90 g de manteca de cerdo
- 1 cucharadita de sal
-
1
cucharadita de bicarbonato
nebo 1 cucharadita de levadura química en polvo (consultar lista FACE)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1366 kJ / 327 kcal
- Protein
- 0.36 g
- Sacharidy
- 45.84 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 4.24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de molde sin gluten
14h
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Scones sin gluten
30min
Bizcocho genovés (sin gluten)
1 Std. 10 Min
Lasaña sin gluten
2h
Pasta fresca sin gluten
45min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1 Std.
Minicakes de yogur (sin gluten)
40min
Biscottini de arroz al limón (sin gluten)
35min
Pan exprés sin gluten
1 Std.
Crêpes sin gluten
45min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min