Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de trigo sarraceno en grano
- 100 g de mantequilla
- 250 g de miel
- 50 g de nata (35% de grasa)
- 2 huevos
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de levadura química en polvo (consultar lista FACE)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 434 kJ / 103 kcal
- Protein
- 1.76 g
- Sacharidy
- 13.23 g
- Tuk
- 4.58 g
- Vláknina
- 0.81 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Piadinas sin gluten
45 min
Bizcocho genovés (sin gluten)
1 Std. 10 Min
Magdalenas de limón (sin gluten)
1h 15min
Minicakes de yogur (sin gluten)
40 Min
Cake de yogur con pepitas de chocolate (sin gluten)
2h 15 min
Biscottini de arroz al limón (sin gluten)
35min
Cookies de chocolate (sin gluten)
1h 30 min
Pan exprés sin gluten
1h
Crêpes sin gluten
45 min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8h
Tarta de zanahoria sin gluten (carrot cake)
2 godz.