Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Peras al vino dulce
- 4 peras (con o sin piel) cortadas por la mitad verticalmente, sin el corazón
- 100 g de azúcar moreno
- 150 g de vino dulce
- 1 cucharadita de zumo de limón
Sabayón
- 100 g de azúcar
- 6 yemas de huevo (a temperatura ambiente)
- crocanti de almendra (para espolvorear)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 804.1 kJ / 192.4 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 33.3 g
- Tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sabayón
15 Min
Vasitos pie de manzana
40 min
Compota a la antigua
2u. 30min
Compota de peras con orejones y avellanas
1 Std.
Crema de pera
30 min
Compota a la antigua
2u. 30min
Manzanas con sabayón de sidra
40 min
Sopa de ciruelas y helado de vainilla
12 godz. 40 min
Sabayón clásico (Espesar)
15 Min
Peras en almíbar
1u. 40min
Peras al vino tinto
3 Std. 20 Min
Peras con sirope de vino tinto (Cocción lenta)
5h