Kompatibilní verze
Pastelitos de almendra con nata y frutos rojos (sin gluten)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de almendras enteras con piel
- 3 huevos
- 150 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 35 g de fécula de maíz certificada sin gluten
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 30 g de azúcar glas casero (y un poco más para espolvorear)
- 1 chorrito de vainilla líquida
- 80 - 100 g de frutos rojos frescos variados
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1788 kJ / 428 kcal
- Protein
- 8.57 g
- Sacharidy
- 33.63 g
- Tuk
- 28.76 g
- Vláknina
- 3.21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastas de almendra sin gluten
1h
Tiramisú (sin gluten y sin lácteos)
8h 50min
Rollos de brioche caramelizados (sin gluten)
2h 15 min.
Bizcocho genovés (sin gluten)
1 Std. 10 Min
Brownie muffins de nueces y plátano (sin gluten)
40min
Cookies de cacahuete y plátano (sin gluten)
1h 45min
Minimuffins de sarraceno y miel (sin gluten)
1h 15min
Magdalenas con corazón de mermelada (sin gluten)
50min
Minicakes de yogur (sin gluten)
40min
Cake de yogur con pepitas de chocolate (sin gluten)
2h 15 min.
Buñuelos vieneses (sin gluten y sin lactosa)
1h
Tarta de zanahoria sin gluten (carrot cake)
2h