Kompatibilní verze
Pastelitos de almendra con nata y frutos rojos (sin gluten)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de almendras enteras con piel
- 3 huevos
- 150 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 35 g de fécula de maíz certificada sin gluten
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 30 g de azúcar glas casero (y un poco más para espolvorear)
- 1 chorrito de vainilla líquida
- 80 - 100 g de frutos rojos frescos variados
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1788 kJ / 428 kcal
- Protein
- 8.57 g
- Sacharidy
- 33.63 g
- Tuk
- 28.76 g
- Vláknina
- 3.21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bizcocho genovés (sin gluten)
1h 10 min
Cake de yogur con pepitas de chocolate (sin gluten)
2 Std. 15 Min
Magdalenas de limón (sin gluten)
1 Std. 15 Min
Cookies de cacahuete y plátano (sin gluten)
1h 45 min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1 Std.
Brownie de chocolate y castañas (sin gluten)
1 Std.
Minicakes de yogur (sin gluten)
40 min
Brownie muffins de nueces y plátano (sin gluten)
40 min
Pastas de almendra sin gluten
1 Std.
Bizcocho almendrado con cobertura de chocolate blanco (sin gluten)
2 Std. 50 Min
Lasaña sin gluten
2h
Tarta de zanahoria sin gluten (carrot cake)
2h