Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- de aceite de coco
- 160 g de frutos secos variados (avellanas, almendras, nueces, etc.)
- 240 g de dátiles sin hueso
- 70 g de copos de avena
- 60 g de aceite de coco y un poco más para engrasar
- 4 hojas de gelatina
- 450 - 500 g de frambuesas
- 40 g de zumo de limón
- 400 g de queso mascarpone
- 16 hojas de menta fresca
- 8 ramilletes de grosellas rojas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2327 kJ / 556 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 33.1 g
- Tuk
- 44.6 g
- Nasycený tuk
- 23.6 g
- Vláknina
- 9.7 g
- Sodík
- 24.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema catalana de chocolate
40 min
Blondie con almendras y frutos rojos
30 min
Cheesecake con praliné de almendras
4h
Milhojas de chocolate y nata
2h 30 min
Nectarinas especiadas al vapor
Keine Bewertungen
Cheesecake de mousse de chocolate
1h 30min
Charlota de mango con bizcocho al cacao
6h 15min
Soufflés de chocolate
45 min
Barritas de chocolate y caramelo
4 Std. 30 Min
Pastel vegano de chocolate y café
6h 15min
Pastel de chocolate y queso con pistachos
9 Std. 30 Min
Frosting de chocolate y queso cremoso
10min