Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- de aceite de coco
- 160 g de frutos secos variados (avellanas, almendras, nueces, etc.)
- 240 g de dátiles sin hueso
- 70 g de copos de avena
- 60 g de aceite de coco y un poco más para engrasar
- 4 hojas de gelatina
- 450 - 500 g de frambuesas
- 40 g de zumo de limón
- 400 g de queso mascarpone
- 16 hojas de menta fresca
- 8 ramilletes de grosellas rojas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2327 kJ / 556 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 33.1 g
- Tuk
- 44.6 g
- Nasycený tuk
- 23.6 g
- Vláknina
- 9.7 g
- Sodík
- 24.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta de chocolate blanco y negro
1 Std. 25 Min
Muffins tres chocolates
40 Min
Galletas de cacao, almendra y canela
1h 50min
Muffins de chocolate y muffins de manzana y canela
1 Std. 20 Min
Blondie con almendras y frutos rojos
30 Min
Tarta brow-kies (brownie-cookies)
1h 5 min.
Cupcakes de coco y frambuesa
2 godz. 15 min
Cupcakes tela de araña
2h 10min
Pastas de nata cubiertas de chocolate
45 Min
Cake pops de chocolate
2 Std. 30 Min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5 Std.
Galletas de jengibre (gingerbread)
1 Std. 15 Min