Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ñoquis amarillos
- 200 g de harina sin gluten Adpan® mix repostería (y un poco más para espolvorear)
- 1 cucharadita de cúrcuma molida
- 1 pellizco de colorante alimentario
- 250 g de queso ricota
- 50 g de queso parmesano rallado casero (o consultar lista FACE)
- 1 pellizco de sal
Ñoquis rojos
- 250 g de trigo sarraceno en grano
- 120 g de remolacha cocida envasada al vacío (pelada y en trozos)
- 250 g de queso ricota
- 50 g de queso parmesano rallado casero (o consultar lista FACE)
- 1 pellizco de sal
- harina sin gluten para espolvorear
Salsa
- 1 chalota cortada en dos
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de dados de beicon (consultar lista FACE)
- 50 g de vino blanco seco
- 250 g de nata líquida
- 3 cucharaditas de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2333 kJ / 558 kcal
- Protein
- 24.59 g
- Sacharidy
- 62.38 g
- Tuk
- 24.34 g
- Vláknina
- 5.22 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ñoquis de Suabia (sin gluten)
30min
Masa sablé sin gluten
1h
Soufflés de queso (sin gluten)
45min
Pan árabe sin gluten
1 Std. 30 Min
Scones sin gluten
30min
Pizza vegetariana sin gluten
50 min
Pizza con masa de patata (sin gluten)
5 godz. 40 min
Piadinas sin gluten
45min
Barritas de queso y romero (sin gluten)
1 Std. 30 Min
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Ñoquis de calabaza al queso taleggio
1 Std. 10 Min
Buñuelos de acelga
45min