Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g de harina sin gluten Schär® Mix Dolci (y un poco más para espolvorear)
- 35 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
- 1 sobre de levadura química en polvo (consultar lista FACE)
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 1 pellizco de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 744 kJ / 178 kcal
- Protein
- 1.25 g
- Sacharidy
- 23.23 g
- Tuk
- 8.71 g
- Vláknina
- 0.96 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bizcocho genovés (sin gluten)
1 Std. 10 Min
Crêpes sin gluten
45min
Pan exprés sin gluten
1h
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min
Pan de molde sin gluten
14 Std.
Hojaldre rápido (sin gluten)
1h
Pan árabe sin gluten
1 Std. 30 Min
Minicakes de yogur (sin gluten)
40min
Piadinas sin gluten
45min
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Tarta de zanahoria sin gluten (carrot cake)
2 Std.
Pan de huevo (sin gluten)
1 Std. 40 Min