Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g de harina sin gluten Schär® Mix Dolci (y un poco más para espolvorear)
- 35 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
- 1 sobre de levadura química en polvo (consultar lista FACE)
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 1 pellizco de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 744 kJ / 178 kcal
- Protein
- 1.25 g
- Sacharidy
- 23.23 g
- Tuk
- 8.71 g
- Vláknina
- 0.96 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de molde sin gluten
14 godz.
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Piadinas sin gluten
45 min
Pan árabe sin gluten
1h 30 min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1h
Masa sablé sin gluten
1h
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40 min
Minicakes de yogur (sin gluten)
40 Min
Biscottini de arroz al limón (sin gluten)
35min
Pan exprés sin gluten
1h
Crêpes sin gluten
45 min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min