Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de tapioca (fécula de mandioca, consultar lista FACE)
- 3 ramitas de romero fresco (solo las hojas)
- 150 g de queso emmental (en trozos)
- 200 g de leche
- 100 g de aceite de girasol
- 1 cucharadita de sal
- 2 huevos
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 343 kJ / 82 kcal
- Protein
- 1.99 g
- Sacharidy
- 7.01 g
- Tuk
- 5.12 g
- Vláknina
- 0.03 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de queso brasileño sin gluten
1 godz. 10 min
Focaccia al romero (sin gluten)
1 Std. 40 Min
Focaccia rústica sin gluten
2 Std. 40 Min
Pan exprés sin gluten
1h
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min
Palitos de hojaldre con jamón (sin gluten)
1h 30min
Corn dogs sin gluten
15min
Pizza sin gluten en sartén
30min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1h
Minicakes de yogur (sin gluten)
40min
Scones sin gluten
30min
Piadinas sin gluten
45 Min