Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de tapioca (fécula de mandioca, consultar lista FACE)
- 3 ramitas de romero fresco (solo las hojas)
- 150 g de queso emmental (en trozos)
- 200 g de leche
- 100 g de aceite de girasol
- 1 cucharadita de sal
- 2 huevos
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 343 kJ / 82 kcal
- Protein
- 1.99 g
- Sacharidy
- 7.01 g
- Tuk
- 5.12 g
- Vláknina
- 0.03 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de molde sin gluten
14u.
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Scones sin gluten
30 Min
Piadinas sin gluten
45 min
Pan árabe sin gluten
1 godz. 30 min
Tartaletas de jamón de York y espárragos (sin gluten)
1h
Hojaldre rápido (sin gluten)
1h
Palitos de hojaldre con jamón (sin gluten)
1 godz. 30 min
Pizza con masa de patata (sin gluten)
5 Std. 40 Min
Pizza sin gluten en sartén
30 Min
Pan exprés sin gluten
1h
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min