Kompatibilní verze
Cake salado con aceitunas, queso y jamón (sin gluten)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 trozo de mantequilla para el molde
- 300 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
- 4 huevos
- 1 cucharadita de bicarbonato
- 50 g de aceite de oliva
- 150 g de vino blanco seco
- 150 g de leche semidesnatada
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de aceitunas verdes sin hueso
- 200 g de queso emmental en dados de 1 cm
- 200 g de jamón cocido o curado, en dados 1 cm (consultar lista FACE)
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1297 kJ / 310 kcal
- Protein
- 15.03 g
- Sacharidy
- 23.79 g
- Tuk
- 17.21 g
- Vláknina
- 1.37 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bizcocho genovés (sin gluten)
1h 10 min
Roscón de Reyes sin gluten
2 Std. 45 Min
Cake de yogur con pepitas de chocolate (sin gluten)
2 Std. 15 Min
Crostata con salami y queso (sin gluten)
1 Std. 20 Min
Palitos de hojaldre con jamón (sin gluten)
1h 30min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1 Std.
Quiche de puerro y tomate (sin gluten)
1h 10 min
Quiche de chocolate y vainilla (sin gluten)
1h 30min
Minicakes de yogur (sin gluten)
40 min
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Lasaña sin gluten
2h
Tarta de zanahoria sin gluten (carrot cake)
2h