Kompatibilní verze
Cake salado con aceitunas, queso y jamón (sin gluten)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 trozo de mantequilla para el molde
- 300 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
- 4 huevos
- 1 cucharadita de bicarbonato
- 50 g de aceite de oliva
- 150 g de vino blanco seco
- 150 g de leche semidesnatada
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de aceitunas verdes sin hueso
- 200 g de queso emmental en dados de 1 cm
- 200 g de jamón cocido o curado, en dados 1 cm (consultar lista FACE)
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1297 kJ / 310 kcal
- Protein
- 15.03 g
- Sacharidy
- 23.79 g
- Tuk
- 17.21 g
- Vláknina
- 1.37 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Scones sin gluten
30min
Barritas de queso y romero (sin gluten)
1 Std. 30 Min
Piadinas sin gluten
45min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1 Std.
Palitos de hojaldre con jamón (sin gluten)
1 Std. 30 Min
Magdalenas de limón (sin gluten)
1 Std. 15 Min
Magdalenas con corazón de mermelada (sin gluten)
50min
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40min
Minicakes de yogur (sin gluten)
40min
Biscottini de arroz al limón (sin gluten)
35min
Pan exprés sin gluten
1 Std.