Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de cebolleta en trozos
- 1 chalota en mitades
- 40 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 1 manzana para cocinar pelada, en dados de 1 cm
- 5 ramitas de tomillo fresco (solo las hojas)
- 2 ½ cucharaditas de sal
- 280 g de agua
-
1
cucharadita de azúcar
nebo 1 cucharadita de melaza de cebada malteada -
25
g de levadura prensada fresca
nebo 2 ½ cucharaditas de levadura de panadería deshidratada - 500 g de harina de fuerza
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 839 kJ / 200 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 34.6 g
- Tuk
- 4.2 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 488.6 mg
Alternativní recepty
Masa para cocas
1u.
Quiche Lorraine
50min
Coca de verduras
40min
Focaccia de aceitunas negras
1 godz. 35 min
Focaccia de Puglia
1u.
Coca de verduras
30 min
Focaccia rellena
4 godz. 20 min
Focaccia art
1 Std. 15 Min
Tarta Tatín
1 godz. 30 min
Carquinyolis
2 godz. 40 min
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50min
Pizza con tomate y mozzarella frescos
1h 45min